Köpvillkor & Allmänna villkor

VILLKOR OCH BESTÄMMELSER

Järvsö Sushi är en restaurang som tillagar beställningar av livsmedel från beställaren (nedan “kunden”). Järvsö Sushi levererar till privatpersoner och företag innanför Järvsö Kommun med omnejd. Järvsö Sushi försöker alltid upptäcka och varna om eventuella driftstörningar, men ansvarar inte för fördröjd eller utebliven leverans till följd av eventuella tekniska problem.

PERSONUPPGIFTER

Järvsö Sushi lagrar all information som anges vid beställning. Denna information behövs för att kunna erbjuda en trygg och bra tjänst. Vi följer GDPR. Genom att skicka en beställning eller registrera ett konto på Järvsö Sushi hemsida godkänner du enligt GDPR att informationen och uppgifterna får lagras, sparas och bearbetas i vårt dataregister samt presenteras för de parter (t ex utkörningsfirman) som behöver informationen för att kunna fullgöra sina åtaganden gentemot dig som beställare. När du beställer från Järvsö Sushi accepterar du att vi automatiskt skapar ett användarkonto till dig. Järvsö Sushi kan komma att använda informationen för att sammanställa statistik, i syfte att förbättra vår tjänst. Inga personuppgifter lagras längre tid än vad som är nödvändigt för att vi ska kunna erbjuda våra kunder en bra tjänst. Du kan själv radera ditt konto eller kontakta oss så raderar vi ditt konto åt dig.

BESTÄLLNING

För att få handla från Järvsö Sushi:s hemsida måste du ha fyllt 18 år.

All personinformation som anges i beställningsformuläret ska vara korrekt och tillhöra den som beställer produkterna. Järvsö Sushi ansvarar inte för utebliven leverans till följd av otillräcklig eller felaktig information i beställningsformuläret.

PRODUKTER

Järvsö Sushi har som mål att alltid hålla sidan uppdaterad för eventuella förändringar i produktutbudet men vi reserverar oss för att vissa produkter kan vara slut i lager. Järvsö Sushi ansvarar själv för att meddela kunden om detta och erbjuda ett alternativ.

Järvsö Sushi arbetar för en hög kvalitet på de produkter som erbjuds via hemsidan och har därför ett stort intresse av att ta del av kundens erfarenheter. Om kunden har klagomål på enstaka produkter ska kunden i första hand ta upp detta med Järvsö Sushi.

Medan Järvsö Sushi eftersträvar att alla priser på hemsidan är helt korrekta, reserverar vi oss för eventuella fel och möjligheten att neka en order.

BETALNING

Alla beställningar via Järvsö Sushi är bindande. Järvsö Sushi tar endast emot betalning genom Järvsö Sushis hemsidan genom Nets Easy. Betalning ska ske i svenska kronor.

Alla priser på Järvsö Sushi är inklusive moms om inget annat anges. Momsen på livsmedel är 12% vid avhämtning och utkörning och i övrigt är momsen 25%. Kvitto och momsspecifikation erhålls automatiskt och sänds därefter till kundens angivna mailadress.

Om kunden väljer att betala genom faktura från Nets Easy har Järvsö Sushi rätt att debitera en faktureringsavgift till kunden. Faktureringsavgiften framgår i matbeställningens sammanfattningssida som du finner i samband med att du fyller i din betalinformation.

LEVERANS

Järvsö Sushi och alla inblandade partners mål är att erbjuda den kortaste möjliga leveranstiden. Utkörningen kan skötas av en extern part. Leveranstiden varierar ofta med tiden på dygnet och vi reserverar oss för eventuella dröjsmål till följd av lång orderkö eller trafikproblem. För särskilt långa leveranstider har Järvsö Sushi det yttersta ansvaret att meddela kunden om detta.

Järvsö Sushi har specifika utkörningsområden och restaurangen har rätt att neka utkörning till områden utanför dessa. Priset på hemkörning kan variera beroende på kundens order, såsom minsta antal rätter eller minsta totalsumma. Eventuell utkörningskostnad framgår på beställningen och kan variera mellan olika tidsperioder.

ÅNGERRÄTT

Försäljningen av mat via Järvsö Sushi omfattas inte av ångerrätt enligt distansavtalslagen (lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler). Du kan läsa mer om ångerrätt och vilka varor och tjänster som är undantagna från ångerrätt på Konsumentverkets hemsida.

MISSBRUK

Järvsö Sushi lagrar kundens IP-adress och annan värdefull information om kundens Internetleverantör för att vid eventuellt missbruk av tjänsten kunna spåra upp beställaren. Vi polisanmäler och utreder alla typer av missbruk av våra tjänster på Järvsö Sushi.

VILLKORSÄNDRINGAR

Järvsö Sushi har rätt att ändra dessa villkor utan att i förväg få ditt godkännande. Järvsö Sushi informerar om ändringen minst en vecka innan den träder i kraft. Informationen lämnas på webbplatsen. Genom att fortsätta att nyttja Järvsö Sushis webbtjänst efter att ändringen trätt i kraft godkänner du ändringen.

KONTAKTUPPGIFTER

Vill du komma i kontakt med oss på Järvsö Sushi når du oss på telefon Järvsö Sushi eller via mejl Järvsö Sushi. Vi besvarar de flesta mejlfrågor inom 48 timmar.

OBS! Matbeställningar tas ej emot via mejl.

Järvsö Sushi ägs av H & R NORDISKA AB med org. nummer 559327-4391. Järvsö Sushi håller till på Stationsgatan 31C, 82750 Järvsö

Rulla till toppen